sâmbătă, 11 octombrie 2014

Unde sa ma duc iarna asta ??

        Cand vine vorba de vacanta de iarna din acest an, decizia a fost luata: caut ceva cu caldura si soare, eventual si mare! Vreau o vacanta cu relaxare totala si mi-am dat seama ca Europa le are pe toate. De ce era asa de important sa fie in acest continent? Simplu! Pentru tot ceea ce inseamna achizitionarea de bilete de avion. In Europa preturile sunt accesibile si daca faci cautarea din timp, poti avea noroc cu niste preturi bomba. Nu trebuie sa-mi fac pasaport, gasesc numeroase informatii pe internet si am multi prieteni care sa ma ajute cu sfaturi din excursiile lor.
        Trebuie de la inceput specificat ca nu vorbim de temperaturi tropicale, dar cu siguranta scapi de tot frigul ingrozitor din Romania. Prima mea cautare a fost Valencia, se pare ca e cel mai calduros oras din Spania. Valencia are medie de 7 grade, desi poti prinde si peste 15. Valencia iarna e imbracata in straie de sarbatoare, palmierii sunt impodobiti de Craciun asa ca e dublu avantajos, poti sa ai parte si de atmosfera de Craciun si de caldura.
        Pe bilete de avion, cea mai avantajoasa cautare pare sa fie in sfera de low cost. Bonus, despre preturile de acolo am citit ca nu sunt foarte mari! Eu mi-am propus sincer o vacanta combinata intre Valencia si Barcelona pentru ca imi doresc de tare mult timp sa vad frumoasele opere ale lui Gaudi. Cu destinatia aleasa, cu bilete de avion ieftine si multa dorinta de a petrece sarbatori frumoase si calduroase, pot spune ca sunt gata de plecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu