sâmbătă, 15 aprilie 2017

Ce modele de papuci poarta barbatii vara

Pentru ca suntem la inceputul unui nou an, este bine sa cautam care sunt trendurile dupa care designerii ne indeamna sa ne indreptam atentia pentru urmatoarele sezoane, iar cel mai simplu este sa pornim de la pantofi, atat in cazul barbatilor, cat si al femeilor.

Prin urmare, o lista de papuci cu modelele pe care le preferam nu ar fi deloc o idee rea, ci din contra, ne-ar ajuta sa ne focalizam atentia asupra unor modele, iar mai apoi, eventual, sa le cautam online. Totodata, este important sa stim cum sa imbinam stilul nostru personal cu diversele tendinte care apar pe piata, in special daca ne dorim sa avem un look impecabil, in care sa ne simtim comod si care sa ne reprezinte.

Culorile si imprimeurile acestui an

Din fericire, primavara este anotimpul in care putem purta cam orice culori incepand cu incaltamintea si terminand cu cele mai mici detalii precum butonii de la camasa sau batista de la costum. Prin urmare, daca sunteti inclinat mai mult catre un stil ce exprima jovialitate, este bine sa va apucati de lista de papuci si sa includeti cele mai extravagante culori, iar totodata, nu trebuie sa omiteti nici faptul ca imprimeurile reprezinta un trend al anului 2017, atat in moda masculina, cat si in cea feminina.

Modalitati de a purta pantofii


Orice barbat elegant trebuie sa aiba in garderoba macar o pereche de pantofi mai clasici pe care sa ii poata asorta atat cu o pereche de jeansi, cat si pantaloni de stofa, alaturi de o camasa, iar daca anotimpul este mai capricios, sa ii poata purta cu o geaca sau un trench. Astfel, in lista de papuci pe care o faceti pentru acest an este bine sa includeti si un model basic, pe care sa il puteti combina cu usurinta in cat mai multe tinute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu