miercuri, 21 iunie 2017

Sfaturi pentru a scapa de purici

Puricii sunt niste insecte care pot da batai de cap atat oamenilor, cat si mai multor specii de animale, motiv pentru care prezenta lor este foarte deranjanta si trebuie luate masuri in cel mai scurt timp. Serviciul de dezinsectie purici devine tot mai popular intrucat se urmareste ca puricii sa nu aiba timp sa se inmulteasca, caz in care procedura se poate complica. Insectele devin o problema importanta in special in cazul celor care detin animale de companie, fie ca este vorba despre caini sau pisici, deoarece acestea vor putea culege puricii de fiecare data cand ies afara.Prevenirea tuturor riscurilor

In primul rand trebuie sa se previna aparitia puricilor si exista mai multe idei in acest sens, incepand de la astuparea celor mai mici spatii care ar putea fi folosite de insecte pentru inmultire, dar si igienizarea periodica a locurilor in care dorm animalele de companie. Zgarzile antipurici sunt de nelipsit, insa situatia este mai dificila in cazul persoanelor care locuiesc la bloc intrucat spatiiile sunt mult mai vaste, iar prezenta subsolului aduce multe riscuri precum rozatoare care sa transporte aceste insecte.

Apeleaza la specialisti

Pentru a evita disconfortul, oricine poate apela la serviciul de dezinsectie purici intrucat specialistii dispun de echipamentele adecvate, dar si de cele mai bune solutii, in cantitatile potrivite, care sa fie cat mai eficiente. Totul incepe prin igienizarea intregii suprafete unde au fost identificati puricii, urmand ca mai apoi sa se aplice substantele speciale, care nu aduc prejudicii pentru oameni, animale sau plante. Dupa ce sunt puse in aplicare toate aceste proceduri, este importanta asigurarea unui mediu curat si sa igienizeze hainele care au fost purtate in medii unde ar putea fi prezenti purici. Se recomanda si aerisirea camerelor, dar si protejarea animalelor de companie de fiecare data cand sunt scoase la plimbare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu