sâmbătă, 3 septembrie 2016

Pe Imperator putem cumpara excavatoare second hand

Domeniul constructiilor se afla intr-o continua dezvoltare in ziua de azi, astfel ca periodic putem observa noi cladiri rasarite printre cele deja existente. Acestea sunt destinate fie zonei comerciale, fie celei rezidentiale, insa constructorii cauta adesea modalitati prin care sa obtina un profit cat mai mare. O modalitate prin care sa faca economii este apelarea la excavatoare second hand, intrucat pretul din fabrica al acestora este unul foarte ridicat si greu de atins de unii. In schimb, pe Imperator ai aceasta categorie, astfel ca merita sa arunci o privire.

Anunturi variate

In plus, pe site gasesti chiar si anunturi cu inchirieri de excavatoare, la pretul de 100 de lei pe ora,
fiind o modalitate ideala prin care nu mai esti nevoit sa cumperi un bun pe care sa nu il folosesti decat temporar, iar dupa sa nu mai ai ce face cu el. Sunt disponibile numeroase oferte cu excavatoare second hand, de la cele Caterpillar 2012 de 16 tone la pretul de 15.000 de euro, la cele Fermec 750 sau New Holland LB 115, care sunt disponibile sub pragul de 10.000 de euro.

Usor de folosit

Sa postezi anunturi pe Imperator este gratuit, astfel ca nimeni nu are nimic de pierdut daca incearca. Ai ocazia de a incarca pana la 8 fotografii cu produsul pe care doresti sa il vinzi, fie ca este vorba de un excavator, un autoturism, o locuinta sau diferite produse electronice si electrocasnice. In plus, cu cat este mai completa descriere produsului, cu atat mai bine, intrucat posibilii clienti vor avea toate informatiile de care au nevoie pentru a se putea hotari.
Daca vinzi excavatoare second hand, ai optiunea de a-ti afisa numarul de telefon pentru a discuta detaliile, fie poti opta pentru mesageria instant pusa la dispozitie de site, iar astfel nu mai esti deranjat de telefoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu