luni, 28 noiembrie 2016

Bilete de avion spre Cipru la mare cautare in concedii

Niciodata nu este prea devreme sa ne facem planul pentru urmatoarea vacanta si cu toate ca sezonul rece abia pune stapanire pe Romania, nu putem decat sa ne gandim la zilele calduroase de vara petrecute la plaja in tari straine. De asemenea, acesta este momentul ideal in care sa se faca si rezervarile, deoarece preturile sunt mult mai mici, iar ofertele mai atragatoare, fiind foarte inspirati cei care aleg bilete avion Cipru. Aceasta insula de dimensiuni modeste si cu o populatie de aproape 1 milion de locuitori, este membra a Uniunii Europene si una dintre cele mai populare destinatii de vacanta datorita conditiilor grozave propuse.

Cursa directa

Pentru a gasi cele mai bune preturi la avion, oricine poate sa acceseze Aerotravel, sistem ce scaneaza toate zborurile. In plus, capitala Larnaca este accesibila prin cursa directa chiar din mai multe orase ale tarii, fiind asadar foarte confortabila planuirea vacantei potrivite. Dupa achizitionarea biletelor, tot ce mai trebuie facut este alegerea unui hotel potrivit pentru gusturile noastre, pentru ca mai apoi sa asteptam cu nerabdare perioada aleasa.

Preturi bune

Bilete avion Cipru se gasesc si de la 150 de lei pe segment, fiind asadar mai avantajos ca niciodata sa se calatoreasca in strainatate. O cursa directa implica si mai putin timp pierdut si mai putin stres, dar si diminuarea riscului ca bagajele sa fie ratacite. Mai mult decat atat, calatorii ar putea profita de ofertele companiilor aeriene din Romania, care periodic ofera reduceri de pana la 20% la toate zborurile pana la finalul anului viitor, astfel ca asemenea oferte merita luate in calcul.


Astfel, cei care isi doresc sa se bucure de linistea marii si de frumusetea insulei cipriote, evitand asadar destinatiile clasice precum litoralul romanesc sau cel din Bulgaria, Turcia sau Grecia, cu siguranta ca Cipru reprezinta o alegere de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu