sâmbătă, 24 decembrie 2016

De unde poti cumpara bratari monitorizare fitnessOrice persoana poate profita de avantul tehnologic al ultimilor ani, care a permis introducerea pe piata a celor mai moderne dispozitive, la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, pasionatii de sport nu ar trebui sa rateze niste bratari monitorizare fitness, aceasta fiind o ocazie grozava prin care isi pot studia si imbunatati performantele. Modele sunt variate si pot avea implentate mai multe functii, care mai de care mai folositoare, insa cele de baza, se regasesc la majoritatea tipurilor de bratari.

Functii importante

Astfel, acestea sunt recomandate intrucat se pot monitoriza pasii efectuati, distanta parcursa la jogging sau in momentul practicarii oricarui alt sport, precum si numarul de calorii arse, aspect ideal pentru cei care isi doresc sa tina un regim mai strict. In plus, se poate monitoriza si calitatea somnului, astfel ca utilizatorii au ocazia de a sti daca trebuie sa aduca imbunatatiri in acest sens. Aceste bratari monitorizare fitness sunt foarte usor de utilizat, toate datele fiind afisate pe un ecran LCD de dimensiuni reduse, de 0.70 inch, gadgetul fiind foarte discret. Dispozitivul se conecteaza prin Bluetooth la telefon, astfel ca utilizatorii sunt avertizati la primirea unui apel sau a unui mesaj, precum si in momentul in care cele doua gadgeturi se afla la o distanta mai mare de 10 metri, aceasta fiind o functie antifurt. In plus, poate fi controlata camera telefonului, iar pozele sunt mult mai usor de facut, prin simpla apasare a unui buton.Baterie puternica

Bateria de doar 40 mAh promite utilizarea chiar si a peste 4 saptamani a bratarilor, care sunt rezistente la praf si apa, in timp ce incarcarea se face cu usurinta in circa doua ore prin intermediul unui cablu USB. Astfel, cu siguranta, aceste bratari monitorizare fitness reprezinta un cadou inspirat pentru multe persoane, iar preturile se situeaza in jurul sumei de 100 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu