duminică, 25 decembrie 2016

De ce sa il alegi pe Fotograful Laurentiu Gales?



Poate unul dintre cele mai grele momente atunci cand organizati un eveniment este alegerea fotografului pentru ca imaginile vor ramane pentru totdeauna si prin urmare, acestea trebuie sa fie asa cum va doriti. Fotograful Laurentiu Gales este unul dintre cei mai cunoscuti in domeniu multumita profesionalismului, seriozitatii si simtului artistic de care a dat dovada.



Cum gasim recomandarile?

In cazul in care nu aveti prieteni, rude sau colegi de serviciu care pot sa va recomande un profesionist, atunci apelati la retelele online care, cu siguranta, vor dezvalui toate informatiile de care aveti nevoie. Instagram-ul sau Facebook-ul sunt doua dintre site-urile de socializare unde puteti gasi de la review-uri, pana la poze si detalii de contact.
Daca nu doriti sa sunati fotograful, ii puteti scrie un mesaj privat in care sa il intrebati cat mai multe informatii, incepand cu pretul, modul de a lucra, experienta in domeniu, studii si multe altele, iar in cazul in care nu sunt afisate comentarii cu privire la munca sa, puteti sa ii cereti niste pareri de la fosti clienti pentru a va face o idee.



Care sunt tipurile de fotografie?

Inainte de a cauta artistul potrivit, incercati sa gasiti ce stiluri de fotografii vi se potrivesc dumneavoastra si temei evenimentului pe care il organizati, iar in functie de acesta o sa puteti gasi mai usor persoana potrivita. Spre exemplu, exista artisti care se pricep numai la pozele pentru nunti sau botezuri, in timp ce altii pot avea inclinatie catre sedintele foto neconventionale.
Exista si persoane precum fotograful Laurentiu Gales care in urma anilor de experienta poate sa indeplineasca mai multe cereri, avand la final niste imagini inedite si extrem de frumoase asa cum vi le doriti. In plus nu uitati ca la eveniment nu trebuie sa aveti grija celui care realizeaza poze si sa fiti mereu cu un pas inaintea lui pentru a-i spune ce sa faca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu